Hoeve Welgelegen in Cadzand

De vakantiehoeve op Camping de Wielewaal

Bent u op zoek naar een unieke vakantiewoning in Cadzand? De authentieke boerderijwoning 'Hoeve Welgelegen' op Camping de Wielewaal is een ideaal vakantieverblijf voor de gast van nu, voor maximaal 6 personen. De woning is gebouwd in 1866 en altijd in de familie gebleven. De eetkamer en de zitkamer zijn nog origineel en er kan nog steeds in een bedstede geslapen worden. Een tikkeltje apart maar voorzien van het nodige comfort.

Alles voor een onbezorgde vakantie

In de vakantiehoeve vindt u een kinderledikant, box en commode waarbij de bedden worden opgemaakt. Er is een badkamer met ligbad op de zolderverdieping en een douche beneden. De woning beschikt daarbij onder andere over:

  • Wifi
  • Tv
  • Vaatwasser,
  • Koelkast en combi-magnetron.

U kunt tegen betaling gebruik maken van de wasserette. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan. De hoeve ligt op 2,5 km van het strand en 1 km van het dorp Cadzand. Benieuwd wat onze omgeving nog meer te bieden heeft?

Wist u dat?

'Hoeve Welgelegen' wordt ook gebruikt als Literaire Residentie, via de Stichting Johan Hendrik van Dale

Welke dichters en schrijvers kwamen hier langs?
Franca Treur schrijft in 2014: 'het was heerlijk om in het geheim te resideren'. Later volgen Jean Pierre Rawie (dichter) en Paulien Cornelisse. We beginnen 2015 met Sabine Kars (dichter) gevolgd door de Vlaamse schrijfster: Anne Provoost (Antwerpen). We blijven nog even in België: auteur en theatermaker Frank Adam. We sluiten het jaar af met: Ivo Bonthuis. 2016 start met Joris van Casteren gevolgd door jeugdboekenschrijver: Rob Ruggenberg, met een boek over de Staats-Spaanse-Linies. (Het verraad van Waterdunen 2006). In 2017 opnieuw een Vlaamse schrijfster in de Hoeve: Kristien Hemmerechts.

Vakantiehoeve